teller

maandag 18 april 2011

Naar de bollen









Zondag een tochtje naar de bollen gemaakt. De auto in Vogelenzang neergezet en vanaf daar met de fiets verder. Er waren meer mensen met het idee om langs de bollen te gaan. Verschillende oldtimer clubs van brommers tot vrachtwagens, hardlopers, skaters enz. enz. Maar....... het blijft leuk om de velden met bloemen te zien en te ruiken.

Voor Norah was het de eerste keer dat ze achter op de fiets moest. Het mandje van Nicky is groot genoeg voor haar. Zonder problemen is ze mee geweest. Doodmoe van alle indrukken en van het rennen en zwemmen bij een meertje plofte ze 's middags in de tuin neer (om vervolgens door de buurkat weg gejaagd te worden). Sinds een week is ze niet meer loops en eet ze weer goed. Ze kan zo lekker eigenwijs kijken, soms noemen we haar ook wel Queen Norah de first.

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie plaatjes toch weer. Wij zagen vorig weekend op Texel twee Aussies lopen, de grotere variant :) Eerst in De Koog en later op het strand.
    Liefs, Kitty

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Kit,
    Er zit een fokker van aussies op Texel, misschien kwamen ze daar vandaan. Ik vind het weleens jammmer om nooit een mini-aussie tegen te komen, het schept toch een band.
    X Carla.
    ``

    BeantwoordenVerwijderen