teller

dinsdag 6 december 2011

Norah weer (bijna) 100%


Het valt niet mee voor een hondje dat gewend is om een paar uur per dag te rennen om nu aan een lijntje uitgelaten te worden. Natuurlijk doen we zoek en denkspelletjes met Norah, maar we zullen blij zijn als ze weer gewoon los mag. Volgens de da mag dat na 10 dagen, vrijdag dus. Het wondje ziet er keurig uit en ze slaapt alleen 's nachts nog met een rompertje om. Vorige week is er ook een heupfoto gemaakt, omdat Norah nu twee keer per week agility training doet, is het wel fijn om te weten dat haar heupen in orde zijn. Nou, dat zijn ze gelukkig!!!
Gisteren hebben we allemaal een leuk sinterklaascadeau gekregen: een pak sneeuw in de Alpen. Donderdag de 22e gaan we naar Nevache, een dorp dat in een een hele mooie vallei, Vallee de la Claree, vlakbij Briancon ligt. We blijven daar twee weken en hopen heel veel van de natuur te kunnen gaan genieten (en niet te vergeten het Franse eten en de wijn!).
Ondertussen groeien het broertje en de zusjes van Norah als kool, zie de foto.

3 opmerkingen:

  1. Fijn dat de heupen in orde zijn. Bewaar je de foto goed? Mocht er ooit iets zijn dan heb je vergelijkingsmateriaal.
    Nog een paar dagen en dan mag je weer rennen Norah.
    Doe mij maar zo'n mandje grut.
    Groetjes,
    Lya

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ga dinsdag voor controle naar de da. Ik heb de foto nog niet, maar zal hem inderdaad mee vragen. Norah barst van de energie ondanks de lange wandelingen en is nu al iets te zwaar. Ik neem aan dat straks het gewicht weer op normaal niveau komt. (8.5 kg). Groetjes Carla.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat wordt een balansweekje ;)
    Fijn dat het goed geneest. De puppies zien er ook weer schattig uit, wat een poepies :)
    Weer lekker naar de sneeuw met de kerst, veel plezier daar!

    BeantwoordenVerwijderen