teller

donderdag 11 augustus 2011

Vakantie in Frankrijk augustus 2011








We zitten inmiddels al weer op camping nummer drie. We hebben een fijne week door gebracht op camping du Viaduc bij Pers. De camping ligt aan een stuwmeer (Lac de St. Etienne-Cantales) waarvan het waterniveau op dit ogenblik vrij laag is. De oevers zijn heel breed geworden en daardoor uitstekend geschikt voor Norah om te rennen en te snuffelen. Hoewel het weer beter kon, heeft Norah heeft veel in het water gelegen. Een idealere plek om de hond uit te laten bestaat (bijna) niet. Caravan uit en 10 meter verder ging het riempje af en kon ze richting het water rennen. Af en toe speelde ze met het hondje van de camping, wat bij Norah betekent: heel hard achter elkaar aan rennen totdat de andere hond uiteindelijk uitgeput gaat liggen.
We zijn ook nog twee dagen gaan wandelen in het vulkaangebied van de Auvergne. Norah is over de Puy Mary geklommen, rotsblokken vormen geen enkel obstakel. Net als ik denk, waar moet ik mijn voet neerzetten, heeft Norah al een handig paadje gevonden. Vaak loop ik dezelfde route als Norah. Boven op de berg is ze aangelijnd geweest, lager heeft ze los kunnen lopen.
Neeflief heeft veel kampvuren gemaakt, in tegenstelling tot Nicky is Norah helemaal niet bang voor vuur, heel wat uurtjes hebben we bij een knetterend groot vuur gezeten.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten