teller

woensdag 15 augustus 2012

Een duur stokje (en nog veel meer)

Maandagavond vond Norah een stukje tak van de afgezaagde taxusboom. Omdat Bernt er weer eens vandoor was (en inmiddels ook weer terug!!!) was het achterste terras, waar de overblijfselen van de taxusboom lagen, niet afgesloten. Norah vond een mooi stokje en knaagde daar lekker op, tot ik haar betrapte bij deze niet zo geslaagde actie. De taxus hebben we onder andere weggehaald omdat hij zeer giftig is. Meteen de dienstdoende dierenarts gebeld, toevallig was dat onze eigen dierenarts in Santpoort-Noord en we mochten meteen komen. Norah heeft een injectie gekregen waardoor ze ging braken, ze had gelukkig rond 5 uur goed gegeten dus het gif werd niet meteen opgenomen. Een beetje bibberig (niet alleen Norah, maar wij ook) en iets armer konden we naar huis. Super fijn dat we zo snel terecht konden in deze hele goede praktijk!!!!! 's Nachts was Norah nog wat onrustig, van de injectie of de taxus wie zal het zeggen, en hebben we nog een nachtronde gemaakt. De volgende dag at ze nog niet, maar inmiddels heeft ze de schade weer helemaal ingehaald. Zo zie je maar, meestal ben ik degene die aan iedereen vertelt dat er zoveel zaken giftig zijn (rozijnen, chocola, klimop, TAXUS!!!).

Verder zijn we veel op het strand geweest. Norah zwemt veel en vindt dat fijn, daarnaast blijft achter de bal aangaan het allerleukste wat er is. Mijn neefje Gabriel en Norah zijn dikke maatjes, hoewel de liefde voornamelijk van Norah haar kant komt.

Tussendoor hebben we ook nog meegedaan aan een agilitywedstrijd. Met het onderdeel spel zijn we 16e van de 60 geworden. De andere onderdelen gingen niet zo goed (2x disc) maar we boeken langzaam maar zeker voouitgang. De paaltje die voor de vakantie zo goed gingen, moeten weer veel getraind worden.



                                        Ons leuke kleine tentje op het wedstrijdveld.
Norah in het avondlicht (met mooi tuigje waar ze eindelijk aan went)

Maandag 20 augustus gaat Brenda met haar honden en met Norah een demonstratie geven aan de kinderen van de naschoolse opvang. Martine van Kynoconnect heeft de trainingszaal in Vogelenzang beschikbaar gesteld. Ben benieuwd hoe dat gaat. Ik zal veel foto's maken en er een verslagje over schrijven.

1 opmerking:

  1. Ha Carla, het overkomt iedereen weleens dat ze iets te pakken krijgen wat absoluut niet goed voor ze is. Het is gelukkig goed afgelopen.
    Mooi tentje, hahaha, goed terug te vinden zo'n kleur.
    Heerlijk dat het op sommige onderdelen al zo super ging. Alle begin is moeilijk moet je maar denken. Plezier voor 2 is het alleraller belangrijkste.
    Groetjes,
    Lya

    BeantwoordenVerwijderen