teller

donderdag 14 oktober 2010

Time flies (when you're having fun)























Het is alweer een week geleden dat ik iets op het blog gezet heb. Tja, weer aan het werk, veel visite gehad, in 't huis weer een beetje aan de gang en dan loopt er nog een klein mormeltje rond dat veel aandacht wil.
Niet alleen binnen krijgt ze haar aandacht, ook buiten wil iedereen haar wel even bewonderen. Men is het over een ding eens, dat het een bijzonder hondje is. Norah kan zelfs de grootste chagerijn laten ontdooien. Stoere pubers smelten bij haar weg, kleine kindjes moeten om haar lachen.

Wat is er de afgelopen week gebeurd?

  • Bezoek aan de markt. Gelukkig was het niet zo heel druk. Door de grote belangstelling schoten we niet veel op. Nog wat bekenden tegen gekomen. Bij een stalletje zitten 2 honden, natuurlijk even kennis gemaakt.
  • Nicht Sabrina en achterneef Gabriel (3 jaar)kwamen in het weekend langs en bleven slapen. Gabriel en Norah gaan fantastisch goed samen. Gabriel mag Norah een koekje geven als ze gaat zitten. Even later vragen wij iets aan Gabriel, hij vraagt vervolgens of hij dan ook een koekje krijgt. Aangezien ik 's ochtends verse scones gebakken heb, wordt ook hij ruimschoots beloond.
  • Zus Anita komt met haar border collie Max langs. Samen gaan we naar het park, waar Max met de andere honden speelt. Norah doen we al snel in de rugzak voordat het te veel voor haar wordt. We zitten nog een tijdje heerlijk in het zonnetje.
  • We gaan langs bij zus Brigitta die een kat heeft. Raar beest zo'n kat, vooral als hij gaat blazen. We gaan samen naar een boerderij om wol te kopen. Daar loopt ook een border collie en Norah maakt keurig kennis met hem.
  • Ik moet nog wat regelen op mijn werk en ga er 's ochtends heen als de grote kinderen er nog niet zijn. Ik laat Norah even naar binnen kijken bij de peuters, van beide kanten wordt er genoten.
  • Norah luistert heel goed als we haar roepen, niet alleen in het park loopt ze los, ook in de buurt laten we haar loslopen.
  • Norah heeft ondekt hoe leuk het is om met water en modder te spelen, vrouwtje heeft ontdekt dat zelfs een klein hondje heel vies kan zijn.
  • Ger heeft haar weer meegenomen in de trein en daarna de manege bezocht.
  • Als we in Bloemendaal zijn, wordt er door een groepje mensen op jachthoorns geblazen. Een hoop lawaai!, maar Norah trekt zich er niets van aan. Een man die ook luistert is vertederd door Norah en is de eerste die weet welk ras Norah is (mini-aussie).
  • en verder.................................heel veel spelen en knuffelen.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten