teller

woensdag 22 september 2010

Hondenschool



Een favoriete pose van Norah. 's Nachts als ik in haar mand kijk, ligt ze er vaak zo bij.

Gisterenavond voor het eerst naar puppysocialisatie cursus (hondenschool) geweest. Norah vond het fantastisch. Ze vond het natuurlijk leuk om met de andere puppy's te spelen, maar ging ook op een hele grote hond af die daar even los liep als onderdeel van de cursus. Het leukste vond ze om als een gek door de tunnels te rennen. We werden goed begeleid door de hondentrainster van Kyno Connect. http://www.kynoconnect.com/fotoimpressie.htm
De locatie is heel mooi, zowel binnen als buiten. De avond was behoorlijk vermoeiend voor Norah. Na een goede nachtrust, eten, drinken, plassen en poepen ligt ze nu achter me in de wasmand te slapen.

2 opmerkingen:

  1. Hoi, ik reageer niet bij elk berichtje hoor, maar ik lees ze wel allemaal. Wat leuk om het allemaal zo te kunnen volgen en wat is Norah een Dappere Dodo!
    Liefs,
    Kitty

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het leuk dat Norah zo'n trouwe fan heeft. Vandaag weer iets nieuws gedaan , op bezoek bij de kinderboerderij. De varkens waren erg interessant. Vanavond op het perron gestaan, morgen met de trein mee?

    BeantwoordenVerwijderen